Choď na obsah Choď na menu

Real Madrid 2-1 wint 3 rechtdoor

25. 9. 2017

2017/18 seizoen La Liga 6, Real Madrid weg Alavis weg. De eerste helft, Real Madrid zat nieuwe hulp aan de twee sub-Barranco, Garcia was de thuisploeg om het spel te binden. De tweede helft, C Luo schoot twee keer in de kolom, de thuisploegspeler Torres schoot ook dezelfde kolom twee keer. Real Madrid wist 2-1 te winnen over rivalen, ingehuldigde 3 meteen.

null

Real Madrid dit seizoen om het arme spel te spelen, de huidige vijf ronden staking, thuis twee flat one, alleen weg winnen twee overwinningen, is dood rival Barcelona 7 punten. Real Madrid in de laatste ronde 0-1 ontsteld verlies aan de Royal Betis, de teamster C Luo terug nadat de staat nog niet heeft gevonden. Alavis in de eerste vijf ronden van vijf oorlog versloeg in de voorlaaste, ze in het verleden voetbalshirts tegen Real Madrid 4 wedstrijden verloren allemaal verloren, in totaal scoorde alleen Real Madrid een doelpunt, terwijl Real Madrid dertien keer door het doel.

De opening van de eerste 4 minuten, Munir won een single-pole kans, maar hij stond tegenover Navas ball shot, toen de scheidsrechter ook aangegeven dat hij eerst offside. 8 minuten, de thuisploeg hoek kans, Navas slaagde elkaar een zeer bedreigende koptekst Gongmen. Real Madrid scoorde toen doelpunten, de eerste 9 minuten, Arsenio pas, Sebalos beperkte gebied centrale open hoek rechter voet volley in de linker benedenhoek, 0-1, wat is de zomer nieuwe hulp voor Real Madrid Scoorde het eerste doel.

14 minuten sloeg de vrije trap van C Luo de muur op. De eerste 21 minuten, C Lo vrije trap, Ramos Qiang Qiang header header keeper zwanger. 25 minuten, Vazquez beperkte gebied aan de linkerkant van het schot raakte hoog, miste een goede kans. De eerste 30 minuten, de thuisploeg een zeer gevaarlijke vrije trap getroffen door Navas om op te lossen.

In de 39e minuut slaat Muniel door de rechterflank in de perfecte plaats. Garcia zet de bal in de hoek. 1-1, de thuisploeg maakt het knap. De eerste 42 minuten, de thuisploeg keeper Pacheco aanvallen beleg de bal fouten, Sebalus restricted voetbaltenues kopen area centrum rechter voet volley breken verder dan de score, 1-2. De helft van het spel is beëindigd, Real Madrid weggaat 2-1 voorsprong.

Gemakkelijke kant gevechten, de eerste 48 minuten, C Luo beperkte gebied aan de linker voet volley raakte de midden kolom pop, en pass de balpas. 52 minuten, C Luo beperkt gebied voorkant is een doel, de bal uit de kolom. 54 minuten, het anti-offside succes van de single-pole kans van Moskou, maar zijn schot was keeper Pacheco viel op de grond om op te lossen.

De eerste 64 minuten, C Lo direct na de linker voetzak schot verste hoek, de bal raakte de distale kolom verschijnt, en de doelpunten weer passeren. De eerste 65 minuten schoot de islamitische voet lang hoger. In de 69e minuut krijgt de thuisploeg ook kans, Torres scoorde de rechterkant van het schot en sloeg de doelpunt. Real Madrid ontsnapte.

De eerste 73 minuten, Ramos voor Qiangdian vulling schot hoog, miste een geweldige kans. De eerste 75 minuten, Torres won een single-pole kans, zijn schot over de Navas na het raken van de linkerkolom, Real Madrid opnieuw ontsnapt. De eerste 80 minuten scoorde Arsenio de verdediger. 82 minuten, Vazquez's voet woedend schot door de andere goalkeeper voetbalshirts kind om op te lossen. De eerste 86 minuten, C Luo beperkte gebied voorkant voet koude schot was de keeper opgeslagen. Time-out stadium, Arsenio perifere lange bereik kolom. Real Madrid wist 2-1 te winnen over rivalen, ingehuldigde 3 meteen.